Hjemme hos Ole Frehr
 

 

Startside
Mit CV
Mordleg
Tintinquiz
Mathematica
Filosofiemner
Webdesign
Opfindelser
Stenhaver
Vrøvleord
Genveje

 


Webdesign

Naturligvis er der flere end 5 fejl i sidens opbygning! Men de fem største brølere er:

1) Der er fejl i flere links. Der må aldrig forekomme "Broken picture" eller Error404 (siden kunne ikke findes). Henvisninger til sider der ikke eksisterer giver let et indtryk af at siden er "venstrehånds-arbejde".

2) Teksten er ulæselig. Alle tekstafsnit skal være letlæselige; både hvad angår farve, skrifttype, skriftstørrelse og liniernes længde. Længere tekststykker skal brydes op, for alt lette læsevenligheden.

3) Billedet er for stort målt i KByte. Alle billeder skal behandles i et billedbehandlingsprogram, og ikke bare skaleres via HTML'en. Det rigtige billedformat skal også vælges: Jpg, gif eller PNG.

4) For meget uro i sidens opbygning. For mange farver, skrifttyper, streger i tabellen og ubalance i billedernes placering. Mange animerede giffer irriterer øjet, og trækker opmærksomheden fra teksten.

5) Der er ingen "rød tråd". Det er for svært at orientere sig på siden og let finde de relevante links og oplysninger. "Overskud" af information (som tæller og 'sidst opdateret') er med til at gøre siden uoverskuelig.

 
 
Denne side er kontrolleret af
Steins laboratorium

Skal du have noget kontrolleret?

Få gode råd her!

 
 

Læs om papirflyvere

Læs om sæbebobler